Terraskachel; Ook ’s avonds genieten van je tuin

Tuinhaard, terrashaard, buitenhaard, terraskachel, buitenkachel, tuinkachel, tuinhaarden, houtkachel buiten

Wat is het toch heerlijk als je ’s avonds in je tuin ontspannen kunt genieten van een lekker wijntje. Wie wil dat nou eigenlijk niet? Maar Nederland is een land waar het in de avond vrij snel afkoelt, dan is het buiten zitten al gauw geen genieten meer. En al gauw pakken we de boel op en verhuizen we naar binnen. Maar met de aanschaf van een tuinhaard heb je het hele probleem opgelost.

Warme sfeer in je tuin

Met een terrashaard haal je niet alleen de warmte in je tuin, je creëert ook nog eens een gezellige sfeer. Denk maar eens aan het knapperende hout en de dansende vlammen, daar wordt je toch blij van? Maar ook de look van je tuin, terras of balkon verandert met een buitenhaard in positieve zin.

Nog meer voordelen

Dat een terraskachel voordelen heeft, dat blijkt wel uit het bovenstaande, maar een buitenkachel heeft nog veel meer voordelen. We zetten alle voordelen eens op een rijtje:

Met een tuinhaard haal je een warme, gezellige sfeer in je tuin. En wist je dat ieder huis met een tuin of balkon een terrashaard mag hebben, omdat er geen open vuur bij komt kijken? Doordat je langer buiten kunt blijven zitten, bespaar je met een buitenhaard ook nog eens op je energiekosten. Op sommige terraskachels kun je ook barbecueën. Lastig gevallen worden door insecten is er ook niet meer bij, want die blijven weg door de rook die de buitenkachel produceert.

Genoeg redenen om een tuinhaard aan te schaffen.
De leukste terraskachel vind je hier >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Hippetuin.nl - Alle rechten voorbehouden.